Marinković je u kontaktu sa majkom njegovog sina Željka, Miljanom Kulić koju javnost takođe zna po brojnim skandalima i rijaliti programu ''Zadruga''. Miljana dozvoljava Ivanu da vidi Željka, ali još uvek postoje neraščićeni računi sa Kulićima. Ivan je samo nekoliko puta video sina od rođenja.  

- Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka - počinje izvor.

Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official

 

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa.- ispričao je izvor. 

- Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje - priča izvor za Rijaliti plus.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Zdravstveno stanje Ivana Marinkovića se vraća u normalu, ali još nema zaposlenje. Takođe je imao ozbiljnih problema sa alkoholom i nasiljem. 

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti - završava izvor.

Marinković se nije oglašavao povodom ove situacije. 

BONUS GALERIJA: Svadba Đanijevog sina Miloša

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".