Pevačica Jelena Rozga privlači pažnju gde god se pojavi i to zahvaljujući svom zavodljivom osmehu i laskavoj figuri. Pevačica će uskoro proslaviti 45. rođendan, a mnogima se čini da se ne menja već godinama.

Zahvaljujući besprekornom izgledu, često je na meti kritika da je estetskom hirurgijom nešto menjala na svom telu. Hrvatska pevačica, međutim, na takva pitanja ima samo jedan odgovor - jedino boju kose.

Foto: ATA images

 

- Možda kada napunim 70 godina odradim nekakav fejslifting. Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća. Što se tiče filtera, mislim da ne treba preterivati ni u tome - rekla je Rozga za medije, odgovarajuće na pitanje da li radije podržava filere ili filtere.

Rozga svoj ljubavni život posle violončeliste Stjepana Hausera skriva kao zmija noge. Oni su delovali kao skladan par, ali Jelena je istakla da u njenim godinama više ne pravi kompromise na račun ljubavnog života.

Foto: ATA images

 

- Ponekad bih nešto i trpela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep i ispunjen pesmom. Radim posao koji volim najviše na svetu. Muzika je nešto najdivnije, a popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju od početka do kraja je predivno. Imam lep život, ne mogu reći da je loše. Imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali zaista mi je lepo - istakla je pevačica za "Grand news".

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".