Voja Nedeljković je objavio fotogrtafiju sa sinom i oduševio javnost. On je pored roditeljske uloge, imao i profesionalnu voditeljsku, s obzirom da je vodio program velike mature svog sina.

 

Foto: ATA images

 

 

Voja ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu i sina. On inače uživa u braku sa Majom već 19 godina i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, piše "Glossy".

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine! - napisao je voditelj.

Podsetimo, Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

Voditelj je ispričao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković - Marija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".