Воја Недељковић је објавио фотогртафију са сином и одушевио јавност. Он је поред родитељске улоге, имао и професионалну водитељску, с обзиром да је водио програм велике матуре свог сина.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Воја не крије колико је поносан на своју супругу и сина. Он иначе ужива у браку са Мајом већ 19 година и важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени, пише "Глоссy".

- Почео сам давне 1991. да водим програм матурских вечери у хотелу Хаyат. Неколико година нисам био ангажован, али све у свему испратио сам у нови живот око 25 генерација матураната. На синоћном балу био је и мој син, свршени средњошколац. Као и осталој деци, пожелео сам да се радују животу, да стичу знања и вештине, да их прати срећа, и да се остану деца у души и када седе власи почну да им се појављују на глави. Срећно сине! - написао је водитељ.

Подсетимо, Воја је једном приликом публици испричао да је своју драгу упознао случајно на Трећем каналу где је и сам радио својевремено, а ближи контакт успоставили су на манифестацији коју је уместо Воје требало да води Дејан Пантелић.

Водитељ је испричао да се њихов однос јако брзо развијао, после само пар месеци почели су да живе заједно, а и њихов син се родио недуго затим.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".