Pevačica je izjavila da čeka pravi momenat da pesme izađu i da je zimsko vreme iskoristila za pesme.Trenutno joj treba vreme da iz svog života izbaci toksične ljude, ali i da odmori. 

- Imala sam sreće što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma... Zimsko vreme ‘22. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme... Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk.- izjavila je pevačica i nastavila: 

- Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat koji zahteva pažnju i kreativnost.

Foto: Sarić S.

 

 

Ona se dotakla i toga što je u poslednje vreme fanovi pitaju kada će album, ali i koncert u Areni.

- Verujte mi, spremam se za to... Mentalno i fizički da mogu da pružim samo najbolje, ažurirano energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku je potrebno vreme da pruži ono najbolje, a ja nisam, niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način... Ne zanima me ništa drugo - rekla je ona.

Emina je naučila šta znači vrednost života. 

- Sada samo slavimo život i osećam zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv... Volim vas sve...- istakla je ona.

Foto: ATA images

 

Potom se osvrnula i na svadbu bivšeg supruga Mustafe Sandala i njegove izjave da je u finansijskoj krizi. Još uvek vode sudsku bitku u vez alimentacije, ali i muzičkog studija. 

- Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega - rekla je tada Emina.

Vrednost vile na Bosforu, iznosi 16 miliona evra, a studio koji su kupili, četiri miliona evra. NJihova kuća je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".