Певачица је изјавила да чека прави моменат да песме изађу и да је зимско време искористила за песме.Тренутно јој треба време да из свог живота избаци токсичне људе, али и да одмори. 

- Имала сам среће што сам већ написала невероватан албум, када сам била инспирисана за њега, са тим тешким стањем ума... Зимско време ‘22. Песме су спремне и пуне емоција кроз које сам морала да прођем у последње време... Није било лако, али ми је било драгоцено да ухватим тај тренутак и преточим га у речи и још бољи звук.- изјавила је певачица и наставила: 

- Сазрела сам, научила сам много. Сада се бавим проналажењем мира, рецимо смирености пред олују за невероватан пројекат који захтева пажњу и креативност.

Фото: Сарић С.

 

 

Она се дотакла и тога што је у последње време фанови питају када ће албум, али и концерт у Арени.

- Верујте ми, спремам се за то... Ментално и физички да могу да пружим само најбоље, ажурирано енергетском бомбом која ће вам одувати ум. Никада се не шалим када је музика у питању, али сваком уметнику је потребно време да пружи оно најбоље, а ја нисам, нити ћу икада бити неко ко ће да ради било шта само да бих била у центру пажње. То ми се никада и није допадало. Само када искрено имам шта да кажем кроз своју музику. То је мој начин... Не занима ме ништа друго - рекла је она.

Емина је научила шта значи вредност живота. 

- Сада само славимо живот и осећам захвалност за све што имамо или немамо. Универзум ради само за нас, никада против... Волим вас све...- истакла је она.

Фото: АТА имагес

 

Потом се осврнула и на свадбу бившег супруга Мустафе Сандала и његове изјаве да је у финансијској кризи. Још увек воде судску битку у вез алиментације, али и музичког студија. 

- Још се судимо и надам се да ће правда победити! Није он ни у каквој кризи. Ево, ако једног дана буде имао финансијске проблеме, радићу бесплатно за њега - рекла је тада Емина.

Вредност виле на Босфору, износи 16 милиона евра, а студио који су купили, четири милиона евра. Њихова кућа је једна од најлепших у Турској. Има два базена, голф терен, теретану, шест спаваћих соба и прелеп поглед на град.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".