Poznati pevač Radiša Trajković Đani važi za jednog od estradnih pevača koji su spremni na sve samo da bi dobili dobar bakšiš. Još uvek se pamti kada je na jednom događaju pio piće iz nošenih cipela. 

Na snimku sa tog veselja se može videti da pevač sedi na podu i peva dok mu gost kog je pogodila pesma daje da pije iz njegove cipele. 

Đani je tada zapevao svoj hit “Sam sam” i zaradio hiljade evra.

Novac je bio svuda oko njega, u njegovim rukama, ali i zalepljen na njegovo  čelo. 

Foto: Instagram printskrin/djanimusic

 

 

 

Na Jutjubu se jednom prilikom pojavio snimak na kom se vidi atmosfera sa jedne proslave u Nemačkoj na kojoj je LJuba Aličić za samo nekoliko minuta uzeo bakšiš od, nećete verovati - 25.000 evra.

I sam je pričao da se dešavalo da na slavlju zaradi mnogo novca.

Foto: V. Danilov

 

 Dara Bubamara je ispričala kako je na jednoj svadbi dobila najviše novca od ostalih kolega. Bakšiš koji je zaradila iznosio je 4.000 evra. Osim novca, Dara je u dekolte dobila i dukat.

Čak se i sama prisetila tog slavlja:

- Bila je to dobra svadba. Smenjivali smo se na sat vremena. Bili su i Brena, Zorica, Jašar i Đurišićka. Dobila sam i dobar honorar. Napravila sam odličnu atmosferu, zato sam najviše bakšiša i uzela - ispričala je Dara.

Foto: ATA images

 

Darko Lazić važi za pevača koji osim honorara kući odnese zaista veliku cifru bakšiša. Jednom prilikom je priznao da je dobio 50.000 evra na slavlju u Beču.  

- Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali su ostatak dobili ostali muzičari - ispričao je Darko jednom prilikom.

Foto: ATA images

 

(Alo)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".