Познати певач Радиша Трајковић Ђани важи за једног од естрадних певача који су спремни на све само да би добили добар бакшиш. Још увек се памти када је на једном догађају пио пиће из ношених ципела. 

На снимку са тог весеља се може видети да певач седи на поду и пева док му гост ког је погодила песма даје да пије из његове ципеле. 

Ђани је тада запевао свој хит “Сам сам” и зарадио хиљаде евра.

Новац је био свуда око њега, у његовим рукама, али и залепљен на његово  чело. 

Фото: Инстаграм принтскрин/djanimusic

 

 

 

На Јутјубу се једном приликом појавио снимак на ком се види атмосфера са једне прославе у Немачкој на којој је Љуба Аличић за само неколико минута узео бакшиш од, нећете веровати - 25.000 евра.

И сам је причао да се дешавало да на слављу заради много новца.

Фото: В. Данилов

 

 Дара Бубамара је испричала како је на једној свадби добила највише новца од осталих колега. Бакшиш који је зарадила износио је 4.000 евра. Осим новца, Дара је у деколте добила и дукат.

Чак се и сама присетила тог славља:

- Била је то добра свадба. Смењивали смо се на сат времена. Били су и Брена, Зорица, Јашар и Ђуришићка. Добила сам и добар хонорар. Направила сам одличну атмосферу, зато сам највише бакшиша и узела - испричала је Дара.

Фото: АТА имагес

 

Дарко Лазић важи за певача који осим хонорара кући однесе заиста велику цифру бакшиша. Једном приликом је признао да је добио 50.000 евра на слављу у Бечу.  

- Често сам певао на ромским, влашким и румунским слављима. Не стидим се то да кажем, и они су моја публика. Осим тога, ту се добија највећи новац. Највише што сам узео је око 50.000 евра бакшиша за једно вече! Било је ту и више пара, али су остатак добили остали музичари - испричао је Дарко једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".