Pevačica Dara Bubamara imala je brojne estetske operacije za koje je dala ogroman novac. Ona je zategla lice, sredila nos i uradila silikone, a sada je isplivao i cenovnik tih zahvata.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre nešto više desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta.

Foto: V. Danilov

 

Sada ima "sedmice", a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra, piše Kurir.

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - govorila je Dara za domaće medije.

Dara je za zube iskeširala 18.000 evra.

Pevačica je dopunjavala i usne nekoliko puta. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Foto: ATA images

 

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Pored operacije nosa, može se videti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama.

U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra.

BONUS GALERIJA: Dara Bubamara - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".