Diletov prijatelj iz mladosti za Nportal je rekao: 

- Pamtim Divca iz vremena kada smo tapkali karte ispred bioskopa "Jugoslavija", početkom osamdesetih godina. Mnogi su se tada bavili preprodajom karata za bioskop, ali to uopšte nije bio naivan posao. Dan bismo obično počeli tučom sa starijim tapkarošima, skupimo m*da i krenemo! Divac i Obrad su bili najjači momci iz Paviljona, bili su mnogo jaki na ruke.

"Pevaljka bez oka"

Na pitanje "Kako je izgledao jedan dan vašeg druženja" naš izvor je rekao:

- Nakon tapkanja imali smo običaj da odemo u hotel "Putnik" na klopu, pa onda u "Metropol" na slot mašine. Znali smo da odemo i u "Brodarsku Kasinu", u Savamali, preko puta kapetanije, a veoma je zanimljivo da je tamo pevala pevaljka bez oka, pa smo se šalili na taj račun. 

Kraj brzog života

Divac je ubijen ispred hotela "Putnik" 1995.-te u revolveraškom obračunu sa bivšim bokserom Radovanom Radusinovićem, a do sukoba je došlo jer se Divcu nije dopalo kako ga je Radusinović pogledao, a o ovome naš izvor kaže: 

- Tamo gde smo provodili dane, tamo je i završio. Mnogi od momaka sa kojima sam se tada družio su pokojni. U to vreme niko od njih nije bio ozbiljan kriminalac, neki su nastavili da žive normalnim životom, a neki su krenuli da pucaju po gradu.