Дилетов пријатељ из младости за Нпортал је рекао: 

- Памтим Дивца из времена када смо тапкали карте испред биоскопа "Југославија", почетком осамдесетих година. Многи су се тада бавили препродајом карата за биоскоп, али то уопште није био наиван посао. Дан бисмо обично почели тучом са старијим тапкарошима, скупимо м*да и кренемо! Дивац и Обрад су били најјачи момци из Павиљона, били су много јаки на руке.

"Певаљка без ока"

На питање "Како је изгледао један дан вашег дружења" наш извор је рекао:

- Након тапкања имали смо обичај да одемо у хотел "Путник" на клопу, па онда у "Метропол" на слот машине. Знали смо да одемо и у "Бродарску Касину", у Савамали, преко пута капетаније, а веома је занимљиво да је тамо певала певаљка без ока, па смо се шалили на тај рачун. 

Крај брзог живота

Дивац је убијен испред хотела "Путник" 1995.-те у револверашком обрачуну са бившим боксером Радованом Радусиновићем, а до сукоба је дошло јер се Дивцу није допало како га је Радусиновић погледао, а о овоме наш извор каже: 

- Тамо где смо проводили дане, тамо је и завршио. Многи од момака са којима сам се тада дружио су покојни. У то време нико од њих није био озбиљан криминалац, неки су наставили да живе нормалним животом, а неки су кренули да пуцају по граду.