Međutim, posle teksta Kurira o skupim komadima, ova novopazarska novinarka izbrisala je sa svog profila doslovce sve fotografije na kojima su vidljivi popularni brendovi "dior", "prada", "guči", "šanel"...

Tako je na profilu na Instagramu ostavila samo fotografije na kojima nema torbica, skupih patika, dukseva. Nakon otkrića dotičnog lista da se interesuje za svoja prava u ostavinskoj raspravi kao udovica muftije Zukorlića,, ova žena je glavna tema u Raškoj. 

Na slikama, koje su mahom crno-bele, a koje je posle pisanja izbrisala, upadljivo je pokazivala torbe, koje su listom poznatih svetskih brendova.

Foto: Instagram/printskrin

 

Tako je na jednoj Belkisa hodala okrenuta leđima, sa "šanel" torbicom od 8.800 dolara u kadru. Slična stvar bila je i na drugoj slici - opet "šanel", čija je cena oko 8.000 dolara.

Na fotografijama su se mogle videti i "prada" od 1.750 dolara, ali i ona s potpisom Iv Sen Lorena, koja je slične cene. Bilo je tu i "dior" patika od 1.000 dolara i "guči" majice od 400. Da voli "dior", pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cena - 3.350 dolara.

Na jednoj fotografiji mogle su se videti "prada" čizme od 1.850 dolara,a na poslednjoj objavljenoj fotografiji, koju je takođe izbrisala, pozirala je u "selin" duksu od 650 evra.

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".