Šmekeri su na filmskom platnu i tako decenijama. Prijatelji su, sarđivali su bezbroj puta i povezuje ih jedna lepa i važna sitnica: u braku su sa ženama koje se nalaze na većini lista najlepših žena u Srbiji. Oni su Nikola Kojo i Dragan Bjelogrlić.

Foto: V. Danilov

 

 

I Dragan i Nikola su od detinjstva na filmu. Bjelogrlić od 1978. i filma "Boško Buha", a Kojo od 1980. i "Rada na određeno vreme".

Simpatični dečaci su odrasli na malim ekranima, izrasli u sjajne glumce, a nakon velikih glumačkih uspeha prešli i u režiserske vode.

Bjelin serijal filmova "Montevideo, Bog te video" i Kojin režiserski debi "Stado", koji je ove godine imao premijeru, pokazali su da im i taj posao ide od ruke.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

 

Poznata imena našeg glumišta oženili su se manekenkama. Bjelogrlić se 1994. venčao sa prelepom Majom Baničević. Porede je često i sa Monikom Beluči.

Imaju dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miju, koja izgledom neverovatno podseća na mamu. Maja danas vodi organizaciju koja brine o našoj deci u dijaspori i svakog leta im obezbeđuje letovanje u našoj zemlji.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Ni talentovanog sina Alekseja kao ni prelepe i prepametne kćerke Mije ne bi bilo da Dragan nije hrabro, ali hazarderski igrao na sve ili ništa kad je upoznao dugonogu manekenku i studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu Maju.

Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca."

Foto: ATA images

 

 

Maja je odabrala. Sada se preziva Bjelogrlić i ima dvoje divne dece s velikim srpskim glumcem i rediteljem. Velike ljubavi se, osim trajanjem, pokazuju podrškom jednako u uspehu i krizi. A Maja je, diskretno i postojano, bila uz Dragana svih dvadeset pet godina.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".