Шмекери су на филмском платну и тако деценијама. Пријатељи су, сарђивали су безброј пута и повезује их једна лепа и важна ситница: у браку су са женама које се налазе на већини листа најлепших жена у Србији. Они су Никола Којо и Драган Бјелогрлић.

Фото: В. Данилов

 

 

И Драган и Никола су од детињства на филму. Бјелогрлић од 1978. и филма "Бошко Буха", а Којо од 1980. и "Рада на одређено време".

Симпатични дечаци су одрасли на малим екранима, израсли у сјајне глумце, а након великих глумачких успеха прешли и у режисерске воде.

Бјелин серијал филмова "Монтевидео, Бог те видео" и Којин режисерски деби "Стадо", који је ове године имао премијеру, показали су да им и тај посао иде од руке.

Фото: Архив Новости

 

 

 

Позната имена нашег глумишта оженили су се манекенкама. Бјелогрлић се 1994. венчао са прелепом Мајом Баничевић. Пореде је често и са Моником Белучи.

Имају двоје деце, сина Алексеја и ћерку Мију, која изгледом невероватно подсећа на маму. Маја данас води организацију која брине о нашој деци у дијаспори и сваког лета им обезбеђује летовање у нашој земљи.

Фото: Архив Новости

 

 

Ни талентованог сина Алексеја као ни прелепе и препаметне кћерке Мије не би било да Драган није храбро, али хазардерски играо на све или ништа кад је упознао дугоногу манекенку и студенткињу Филолошког факултета у Београду Мају.

После узбудљивог београдског ноћног провода, у праскозорје, глумац је одвезао Мају до Баранде. Стали су испод дрвета и он је, показујући јој кућу и велико двориште, рекао: “Пробај све ово да обухватиш једним погледом. Ако будеш паметна, овде ће расти твоја деца."

Фото: АТА имагес

 

 

Маја је одабрала. Сада се презива Бјелогрлић и има двоје дивне деце с великим српским глумцем и редитељем. Велике љубави се, осим трајањем, показују подршком једнако у успеху и кризи. А Маја је, дискретно и постојано, била уз Драгана свих двадесет пет година.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".