Era je u mlađim danima važio za velikog ženskaroša i i nakon toliko godina prisustva na sceni ostao jedan od najvećih šmekera sa estrade, a i danas ne krije da je slab na žene.

- Nijedna ljubavnica mi nije došla glave, jer sam ja opasan ljubavni igrač! Kada to kažem mislim da znam da cenim i da poštujem onoga ko me stvarno voli. Mada, bilo je raznih situacija kada sam bio mlad dečko... - ispričao je Era.

Foto: Printskrin/ Jutjub/Grand Magazin TV Grand

 

- Sećam se kada me je zvala cura da dođem kod nje, ali mi se jednom desilo da sam leteo bez gaća na minus dvadeset. To ne bih poželeo nikome! - rekao je kroz osmeh.

Folker se prisetio i kako je njegova pokojna supruga LJupka, s kojom je proveo pune četiri decenije, reagovala na brojne priče o njemu koje su kružile.

Foto: D. Mišić

 

- Ona je uvek znala kako treba da se nosi s tim. Kada joj kažu da su me videli s lepim i zgodnim devojkama, ona njima odgovori: 'Da ste ga videli s nekim velikim društvom i da ispija alkohol, ja bih onda mislila da sa njim nešto nije u redu. To je njegov posao, muzika i devojke', tako je govorila i tako su prestali da joj pričaju svašta - ispričao je Era u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".