Ера је у млађим данима важио за великог женскароша и и након толико година присуства на сцени остао један од највећих шмекера са естраде, а и данас не крије да је слаб на жене.

- Ниједна љубавница ми није дошла главе, јер сам ја опасан љубавни играч! Када то кажем мислим да знам да ценим и да поштујем онога ко ме стварно воли. Мада, било је разних ситуација када сам био млад дечко... - испричао је Ера.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб/Grand Magazin TV Grand

 

- Сећам се када ме је звала цура да дођем код ње, али ми се једном десило да сам летео без гаћа на минус двадесет. То не бих пожелео никоме! - рекао је кроз осмех.

Фолкер се присетио и како је његова покојна супруга Љупка, с којом је провео пуне четири деценије, реаговала на бројне приче о њему које су кружиле.

Фото: Д. Мишић

 

- Она је увек знала како треба да се носи с тим. Када јој кажу да су ме видели с лепим и згодним девојкама, она њима одговори: 'Да сте га видели с неким великим друштвом и да испија алкохол, ја бих онда мислила да са њим нешто није у реду. То је његов посао, музика и девојке', тако је говорила и тако су престали да јој причају свашта - испричао је Ера у емисији "Премијера-Викенд специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".