Podela zajedničke imovine jedno je od ključnih pitanja tokom razvoda, a advokatica Olga Turčinović je otkrila neke veoma bizarne slučajeve na kojima je radila.

- U mojoj profesionalnoj karijeri bilo je apsurdnih situacija. Jedna od najapsurdnijih je bila kada je moj klijent, u tom slučaju sam zastupala muškarca, doneo račun za ugradnju silikonskih grudi njegove žene, kao dokaz da je on ulagao. Ja uopšte nisam mogla da razumem da li on smatra da je to njihova zajednička imovina, pa ćemo mi u nekom postupku to dokazivati. Ne želim da budem prosta u ovom jutarnjem programu.

Foto: Profimedia

 

Ja sam rekla - ne znam šta hoćete, da li hoćete da tražimo da leva ostane kod nje, a desna kod nas? Morala sam da unesem tragikomiku u situaciju da bi on rekao - da, ovo je potpuno suludo - ispričala je advokatica gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva.

Pored ove krajnje bizarne situacije, advokatica Turčinović je istakla da je bilo situacija i kada su bivši bračni partneri razmenjivali usisivač na parkingu ispred notarske kancelarije, ali i insistiranja da se vrati verenički prsten.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".