Meč između Boke juniors i kolubijskog Deportivo Kalija u Argentini je trebalo da bude duel bez mnogo problema, bar kada su dva kluba u pitanju. Međutim, to se pretvorilo u košmar i to zahvaljujući navijačim argentinskog Rasinga.

Oni su napravili "sačekušu" u vozu za Kolumbijce i izboli su šestoricu, jedan je teškom stanju prema navodima južnoameričkih medija. Sve to je bio epilog osvete zbog toga što su pristalice Deportiva ukrale zastavu Rasinga.

Uz to su se pojavile slike prebijenih navijača, a neki argentinski mediji tvrde da su uspeli da pronađu ljude koji su ukrali zastavu i da su ih mučili i tukli u hotelu. Navodno je policija na kraju reagovala.

Sve je počelo od jednog detalja od prošle nedelje. Grupa navijača iz Kolumbije, u kojoj se nalazila i jedna žena, je došla na stadion Rasinga. Predstavili su se kao turisti, ušli su unutra, razgledali su teren i onda su ukrali jednu od najvećih zastava na stadionu.

Zatim su odlučili da se time pohvale, okačili su fotografije i snimke na društvenim mrežama i pokazali da je zastava kod njih. Fanovi Rasinga su to videli i napravili su haos na železničkoj stanici...

Na snimku ispod možete videti i taj detalj u kom su se hvalili sa ukradenom zastavom:

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".