Меч између Боке јуниорс и колубијског Депортиво Калија у Аргентини је требало да буде дуел без много проблема, бар када су два клуба у питању. Међутим, то се претворило у кошмар и то захваљујући навијачим аргентинског Расинга.

Они су направили "сачекушу" у возу за Колумбијце и изболи су шесторицу, један је тешком стању према наводима јужноамеричких медија. Све то је био епилог освете због тога што су присталице Депортива украле заставу Расинга.

Уз то су се појавиле слике пребијених навијача, а неки аргентински медији тврде да су успели да пронађу људе који су украли заставу и да су их мучили и тукли у хотелу. Наводно је полиција на крају реаговала.

Све је почело од једног детаља од прошле недеље. Група навијача из Колумбије, у којој се налазила и једна жена, је дошла на стадион Расинга. Представили су се као туристи, ушли су унутра, разгледали су терен и онда су украли једну од највећих застава на стадиону.

Затим су одлучили да се тиме похвале, окачили су фотографије и снимке на друштвеним мрежама и показали да је застава код њих. Фанови Расинга су то видели и направили су хаос на железничкој станици...

На снимку испод можете видети и тај детаљ у ком су се хвалили са украденом заставом:

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".