- Moje godine doprinose mojoj smirenosti. Lično se ja i svi mi držimo prvog polufinala, ne razmišljamo dalje od toga, nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Ja se bojim visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili ili" - kazala je Konstrakta za K1.

Foto: ATA images

 

- Ili će biti prepoznat kod publike, da se sklopi kao neka priča ili će biti fijasko. Rizično je, ali ako uspemo samim nastupom da dopremo do publike koja nas ne razume tekstualno, onda smo u finalu - dodala je.

Naša predstavnica je otvoreno podelila kako na nju deluje "Evrovizija" kao manifestacija.

- Ja sam sad naučila šta je "Evrovizija" i kako to zaista teče, pratila sam je pre, ukoliko mi je dan davao vremena, mislim da se uvek nađe po koji dobar koncert odnosno dobra pesma. Jedan dan mi deluje: "LJudi, ma ovo je samo običan festival", a drugi dan sam u fazonu: "Jao, ljudi, šta ćemo sad da radimo?", idem između te dve krajnosti, ali na kraju krajeva vlada jedna prijatna atmosfera - dodala je.

Foto: ATA images

 

Istakla je da je njen nastup definitivno mirniji i svedeniji u odnosu na druge takmičare.

- Na primer španski nastup sve vreme pršti, a kod nas je glavna aktivnost to što ja prekrstim nogu - našalila se ona.

- Kao, eto, nešto se desilo, mislim da na taj način odstupamo od ostalih - zaključila je Konstrakta za pomenutu televiziju.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".