Kako je jednom istakla da bi volela da, u slučaju svoje pobede, tamo organizuje "Evroviziju", prema saznanjima ekipe emisije "Premijera - Vikend specijal", meštani se sa time svakako slažu. Pred kamerama emisije su se, inače, našli i njen stric, strina, a pomenuli su i pokojnu baku Desu, za koju je Ana Đurić bila posebno vezana. 

- Ja sam joj stric, a moj sin brat od strica. Mi tu živimo, ovde je bila njena stara kuća. Otišli su za Beograd... Ova strugara je radila jako dobro. Ana je bila vezana za svoju baku Desu. Desa je bila domaćica. Sira, krave... - govorio je on, pa se dotakao i priča o tome kako je Desa znala da gleda u džigericu.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

- Ona je bila šaljivdžija, humoristična. Volela je sa svima da se šali, svi su je u selu znali i voleli. Baba Desa... Voleo bih da dovede "Evroviziju" u Glibovac, ceo svet je sada čuo za nas - prokomentarisao je on, pa ujedno i pokazao nekadašnju Desinu kuću.

Meštani Glibovca, s druge strane, takođe su imali samo reči hvale za predstavnicu Srbije na ovogodišnjem prestižnom muzičkom takmičenju.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

Strina nije štedela na komplimentima.

- Šta strina da kaže sa sinovicu? Sve najbolje. Pratimo od početka, navijamo. Odmah sam zvala devera. Nisam se iznenadila. Prošle godine je dolazila ovde sa suprugom i decom, htela je da poseti babin grob. Rekla sam joj: "Svrati, sine, na kafu", „Ana, što ne pevaš kao ranije?" ...Kad, ono, eto je pesma. Jedino što smo zapamtili je: "Biti zdrava!" Nadam se da će da pobedi jer je tekst dobar u ovo vreme kad se lečimo od korone. Pranje ruku je sada posebno važno, da budemo zdravi - izjavila je ona.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

Jedna komšinica je takođe dobila reč. 

- Samo da pobedi! Da ne lažem, isprva mi se nije svidela pesma, a posle kad čujem, ima smisla - naglasila je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".