- Моје године доприносе мојој смирености. Лично се ја и сви ми држимо првог полуфинала, не размишљамо даље од тога, нисам сигурна у то колико се кладионице поклапају са реалном прогнозом. Ја се бојим високог лета и ниског пада, јер је овај наступ сам по себи "или или" - казала је Констракта за К1.

Фото: АТА имагес

 

- Или ће бити препознат код публике, да се склопи као нека прича или ће бити фијаско. Ризично је, али ако успемо самим наступом да допремо до публике која нас не разуме текстуално, онда смо у финалу - додала је.

Наша представница је отворено поделила како на њу делује "Евровизија" као манифестација.

- Ја сам сад научила шта је "Евровизија" и како то заиста тече, пратила сам је пре, уколико ми је дан давао времена, мислим да се увек нађе по који добар концерт односно добра песма. Један дан ми делује: "Људи, ма ово је само обичан фестивал", а други дан сам у фазону: "Јао, људи, шта ћемо сад да радимо?", идем између те две крајности, али на крају крајева влада једна пријатна атмосфера - додала је.

Фото: АТА имагес

 

Истакла је да је њен наступ дефинитивно мирнији и сведенији у односу на друге такмичаре.

- На пример шпански наступ све време пршти, а код нас је главна активност то што ја прекрстим ногу - нашалила се она.

- Као, ето, нешто се десило, мислим да на тај начин одступамо од осталих - закључила је Констракта за поменуту телевизију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".