Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja “Zvezde Granda”  uznemirena je zbog novonastale situacije, i vesti koja je kao bomba odjeknula u javnosti. Odlučila je da se oglasi nakon što je izašla vest da je ona uzrok razvoda Emira Habibovića, muzičkog naslednika tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

NJih dvoje su u ljubavnoj vezi, i uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

– Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila – objavila je Tamara na svom Instagram profilu prilično uznemirena.

Foto: Instagram printskrin/selimoviictamara

 

Sa druge strane, pevač se danas oglasio i izjavio:

– Tamara je sve lepo objasnila. To je jedina istina. Ne volim da govorim mnogo o privatnim stvarima, ali ne krijem da sam srećan sa Tamarom – rekao je pevač, a piše Objektiv.