Тамара Селимовић, финалисткиња музучког такмичења “Звезде Гранда”  узнемирена је због новонастале ситуације, и вести која је као бомба одјекнула у јавности. Одлучила је да се огласи након што је изашла вест да је она узрок развода Емира Хабибовића, музичког наследника трагично настрадалог певача народне музике Шабана Шаулића.

Њих двоје су у љубавној вези, и уживају у сваком тренутку који проводе заједно.

– Имам потребу да објасним о чему се ради апропо вести да сам развела дечка Емира Хабибовића. Нас двоје смо отпочели везу када је већ био решио да стави тачку на претходни однос. Друга супруга му је заправо била невенчана. Никада нису потписали папир и то мало ко зна. Немам ништа са његовим разводом, душебрижници су једва дочекали да медијима јаве како сам га развела. Веома ценим породицу мог дечка и да ми он није потврдио да је слободан човек никада се у такву врсту односа не бих упустила – објавила је Тамара на свом Инстаграм профилу прилично узнемирена.

Фото: Инстаграм принтскрин/selimoviictamara

 

Са друге стране, певач се данас огласио и изјавио:

– Тамара је све лепо објаснила. То је једина истина. Не волим да говорим много о приватним стварима, али не кријем да сам срећан са Тамаром – рекао је певач, а пише Објектив.