Ona objašnjava svoju tvrdnju teorijom trougla, odnosno s osobom koja izbegava probleme na jednom kraju, teskobnom osobom koju brinu svi problemi u vezi na drugom i ljubavnikom ili ljubavnicom na trećem kraju trougla.

- U vezi postoji određena povezanost, a kada ta povezanost postane nestabilna ili se na nju doda stres, počinju anksiozne reakcije. Osoba koja izbegava zapravo izbegava ranjivost, odnosno suočavanje sa problemima u vezi i obično tada u odnos dodaje treću osobu - rekla je tiktokerka.

@restoringrelationships Healing for anxious attachments is expressing needs + getting support (which is v different than triangulating!) & for avoidants it’s leaning into connection #cheating #attachment ♬ original sound - restoringrelationships

Ona dodaje da ta treća osoba ni ne mora nužno da bude neko za varanje već može da bude i u poslovnom odnosu, ali s druge strane, kada teskobni ljudi ne zadovolje svoje potrebe, povuku se u sebe što može da dovede do depresije ili anksioznosti.

- Dakle, ako vaš partner nikako ne želi da se suoči sa problemima koje imate u vezi ili braku, i ako krene da vas izbegava, to je po meni najbolji znak upozorenja da se prevara dogodila ili bi se mogla dogoditi - zaključila je.

Mnogi korisnici su u komentarima napisali da se slažu s tom teorijom i i zahvalili joj na detaljnom objašnjenju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".