Sandra se u tom trenutku našla na stubu srama, čitava javnost je bila na Milanovoj strani i samo se čekao trenutak kada će staviti tačku na brak. Međutim, do toga nije došlo. Par je nedavno proslavio 16 godina braka, čime se Kalinić pohvalio na društvenim mrežama, a sudeći po ranijim izjavama na temu braka jasno je da je bilo više teških trenutaka.

Foto: V. Danilov

 

 

Kalinićeva supruga je veoma lepa, zgodna i atraktivna plavuša, što potvrđuju i fotografije koje voditelj postavlja na društvenim mrežama.

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak "nenormalna pojava"… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio "muškoj prirodi".

- S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima. Na početku, kada smo se Sandra i ja “muvali”, nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom - rekao je Milan jednom prilikom prenosi "Stori", a na društvenim mrežama je otkrio tajnu dugogodišnjeg braka.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

- Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA - napisao je Kalinić ispod fotografije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".