Vezu su otpočeli pre mesec dana, a kako sada pišu domaći mediji Nemanja Gudelj tada još uvek nije raščistio odnose sa bivšom devojkom Sanjom Vučić.

Foto: N. Paraušić

 

 

Bivša devojka Nemanje Gudelja ostala je ostavljena bez reči:

- Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili. Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su taj neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anasrasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju ponašaju se kao da su ceo život zajedno - kaže izvor i dodaje:

- Ona je njegov predlog da dođe u Španiju i upozna njegovu porodicu bez razmišljanja prihvatila, iako su u vezi manje od mesec dana. Savršeno se uklopila i Gudelji su je prihvatili kao člana porodice.

Bivša devojka Nemanje Gudelja ostala je ostavljena bez reči, ali se posvetila novim projektima, kako bi prebolela ovu situaciju, dok su Anastasija i Nemanja presrećni što su u njihovoj romansi sve ide u najboljem redu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".