Везу су отпочели пре месец дана, а како сада пишу домаћи медији Немања Гудељ тада још увек није рашчистио односе са бившом девојком Сањом Вучић.

Фото: Н. Параушић

 

 

Бивша девојка Немање Гудеља остала је остављена без речи:

- Сања никад отворено није причала о вези са Немањом, али баш га је заволела. Било им је тешко да одржавају везу на даљину. Никад званично нису прекинули свој однос нити су се свађали, само су се удаљили. Да има нову девојку Сања је сазнала из медија и то је баш разљутио. Иако је свесна да званично нису пар, имали су тај неки чудан однос, баш јој је било криво што то није чула од њега. Све се брзо одиграло, Анасрасија се баш заљубила, а и Немања. Иако се кратко познају понашају се као да су цео живот заједно - каже извор и додаје:

- Она је његов предлог да дође у Шпанију и упозна његову породицу без размишљања прихватила, иако су у вези мање од месец дана. Савршено се уклопила и Гудељи су је прихватили као члана породице.

Бивша девојка Немање Гудеља остала је остављена без речи, али се посветила новим пројектима, како би преболела ову ситуацију, док су Анастасија и Немања пресрећни што су у њиховој романси све иде у најбољем реду.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".