Upravo ova glumica je rodila Predraga Mikija Manojlovića, našeg poznatog glumca. Imala je težak porođaj i malo je falilo da i ona i dete ne prežive.

Foto: Jutjub printskrin/Domaći Filmovi

 

 

- Jedva sam preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - izjavila je glumica svojevremeno.

Nije krila da je Miki imao teško detinjstvo, ali srećno. Čak je prodavala suprugove kapute kako bi imala da mu priušti lepo odrastanje.

Foto: Z. Knežević

 

 

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se - kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: “Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: “Vodu”. “Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće - ispričala je njegova majka.

Preminula je 2013. godine u 85. godini života. Dugo je bila član pozorišta Boško Buha.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".