Pevačica i njen suprug o crkvenom venčanju dogovorili su se sa svojim sveštenikom u Hramu Svetog Save na Vračaru, nakon čega će veselje biti upriličeno u jednom prestižnom hotelu.


Pozivnice na 500 adresa uskoro će stići njihovim gostima. Kako saznajemo, velika sala hotela biće ukrašena pravim cvećem, i to od poda do plafona. Preovlađivaće bordo-zlatna kombinacija boja.

Foto: Instagram printskrin/ katarinagrujic.doll

 

Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa će svi tradicionalni običaji biti ispoštovani. Muzika je takođe ugovorena, a biće i trubača. Očekuje se cela estrada, kao i zvanice iz sveta sporta i politike.

 - Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, spremamo veselje koje će da traje tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna Markove i moje ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu - rekla je Kaća.

Foto: ATA images

 

Nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler je zaprosio pevačicu početkom juna prošle godine. Usledilo je građansko venčanje na salašu kod Nataše Bekvalac za najuži krug ljudi u avgustu, a o svadbenoj ceremoniji će se tek pričati.

(Kurir)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".