Pevačica Katarina Grujić pre tri meseca na svet je donela devojčicu Katju, a sa svojim suprugom Markom Gobeljićem nedavno i kupila stan od 400.000 evra u jednom od najluksuznijih naselja u Beogradu.

Kako su obavili sve ono najneophodnije, popuarni par odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Dubai odakle je pevačica podelila i prve fotke.

Foto: Printskrin/Instagram/katarinagrujic.doll

 

Katarina se snimila u ogledalu i pokazala figuru kao izvajanu posle porođaja. Pevačicom su mnogi bili oduševljeni, posebno kako je brzo vratila liniju.

Foto: Printskrin/Instagram/katarinagrujic.doll

 

- Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat - rekla je nedavno Grujićeva.

 U Dubaiju ih je sačekalo veliko iznenađenje.

Naime, pevačica i fudbaler odseli su u jednom od najelitnijih hotela u Emiratima gde im je priređen doček iz snova.

Pevačica se na svom Instagram profilu pohvalila velikom tortom i porukom koja ih je sačekala u njihovom apartmanu.

Foto: Prntskrin/Instagram/katarinagrujic.doll

 

- Katarina i Marko želimo vam dobrodošlicu, spremni smo da vam u svakom trenutku pomognemo kako biste napravili najlepše uspomene sa ovog putovanja - stoji u poruci dobrodošlice.

Katarina je, pored poruke, snimila i tortu koju su ukrasile jestive figurice u obliku mikrofona, fudbalskog terena, kopački, ali i njihovih zajedničkih fotografija.

Kako se provodi mladi bračni par pogledajte u galeriji u prilogu.

Galerija:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".