U svojoj bogatoj karijeri beležio je sjajne rezultate na raznim međunarodnim takmičenjima, a kao vrhunac njegovog nadmetanja može se uzeti titula na "Arnold Classic champions" turniru.

 

 

Američki mediji, oslanjajući se na izveštaj bodibilding organizacije, prenose da je Mekmilan preminuo dok je trenirao na pokretnoj traci.

On je skoro govorio o svojim srčanim problemima u prošlosti, a izrazito o trenutku kada je jedva izbegao fatalne posledice.

Teški trenuci dogodili su se u decembru prethodne godine kada je zbog posledica preležanog korona virusa imao problema sa disanjem. Situacija je bila toliko ozbiljna, da je hospitalizovan zbog teške upale pluća.

- Zamalo sam umro tada - rekao je Mekmilan.

Foto: printskrin Jutjub/Mulinde Henry/Maniac Motiavion

 

 

Nastradali muškarac, koji je u jednom trenutku bio zadužen i za fizičku pripremu američkih vojnika, pomerao je povratak bodibilding takmičenjima zbog problema sa zdravljem, međutim, nakon nekog perioda, sve je ukazivalo da će se vratiti nadmetanjima.

- Počivaj u miru. Veoma smo tužni što moramo da saopštimo da je Sedrik preminuo u 44. godini - napisala je "Ajron Generacija" na svom Tviter nalogu.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".