Dolazak Novaka u Srbiju očekuje se svakog dana, istakao je Đorđe, dodajući da postoji velika žak zbog ispadanja Noleta u ranoj fazi Mastersa u Kneževini.

- Iskreno, kroz šta je sve prošao treba svi da mu aplaudiramo što izlazi na teren i što se trudi, što daje sve od sebe. On je ljudina, vrhunski sportista, svaka mu čast i ne sumnjam da će kontinuitetom i brojem mečeva da se vrati gde mu je i mesto, te da odbrani prvu poziciju na ATP listi - naveo je Đoković za Telegraf.

Direktor Serbia open-a smatra da će domaća publika u glavnom gradu Srbije "podići" Noleta i pomoći mu da sezonu nastavi na najbolji mogući način.

- Kada budemo napunili centralni stadion i kada bude video ljubav koju mu pruža 8.500 ljudi, a on tu ljubav vidi i kad izađe iz stana, kada prošeta sa decom, nema mesta na svetu gde se leše oseća nego u Srbiji, zaista verujem da će Beograd biti mesto gde će ponovo početi da gradi svoju formu i da se pripremi za ono najvažnije, Rolan Garos i Vimbldon - rekao je Đorđe, napominjući da isti slučaj važi i za ostale igrače koji će nastupiti na turniru.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".