Anastasija se sada preko Instagrama prvi put javno obratila svima i objasnila kako se oseća. Ona je zahvalila žiriju koji je stao na njenu stranu.

- Trebalo mi je dva, tri dana da se saberem i iznesem svoje mišljenje. Prvo želim svima da se zahvalim koji me podržavaju. Hvala Saši Popoviću i produkciji, hvala Mariji Šerifović koja je car i stala je iza mene. Mnogo mi je lepo bilo da radim i sa Marijom, a i prošle godine Jelenom Karleušom. Hvala i Đorđu Davidu i Bati Spasojeviću koji me savršeno obukao - počela je Anastasija u "lajvu" na Instagramu, pa nastavila:

Foto: TV PRVA printskrin

 

 

- Svi koji su me podržali i koji su rekli da mi je karijera ugašena, želim da poručim da moja karijera tek počinje. Radim na velikom projektu, biću zvezda kao što bi trebalo da budem. Dužna sam da vam poklonim pesmu i emociju, hvala svima na lepim komentarima. Za javne prozivke želim da poručim jedno veliko: "Briga me." Mislim da je sa ovom temom završeno. Pružiću svoj maksimum i još svašta nešto. Saši sam zahvalna jer mi je pružio medijski prostor.

Podsetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dve takmičarke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

- Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - samo je deo onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se saglasio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".