Elma je na svom Instagram profilu istakla da je iznenađena ne samo dobijenim rezultatima, nego i činjenicom da su takve analize uopšte rađene.

Usame, predsednik Stranke pravde i pomirenja, izjavio je danas da su dve nezavisne laboratorije radile analize i da rezultati obe pokazuju da je njegov otac otrovan.

- Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera - rekao je Usame Zukorlić.

Nakon toga, oglasila se i Elma Elfić Zukorlić.

- Moja deca i ja smo jako potreseni i uznemireni navodima koji su danas izrečeni, takođe, nemamo nikakave informacije da je analiza uzorka rađena, kao ni u kojoj zemlji ni u kojim laboratorijama su vršene analize. Sve što znamo, saznali smo putem medija - poručila je Elma preko svog Instagram naloga.

 

 

Ona je navela da deca i ona zahtevaju da što pre dobiju celokupne informacije o izrečenim navodima, na koje, kako je rekla, imaju psolutno pravo.

- Zahtevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde - dodaje Elma Elfić Zukorlić.

Podsetimo, Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini.

Zukrlić je bio predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".