- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone "Zadruge 5", zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

 

 

- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

I Dušica i Miloš su povukli sve zajedničke fotografije sa svojih društvenih mreža, što je samo potvrdilo da je njihovoj vezi došao kraj.

 

 

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - izjavila je Dušica kratko.

Podsetimo se, voditeljka i bivši fudbaler otpočeli su vezu sredinom 2018. godine i nakon šest meseci par se razišao. Malo nakon raskida, odeknula je vest da je Dimitrijević uplovio u vezu sa Kristinom Kijom Kockar. Tu informacija potvrdila je da je rijaliti zvezda na svom Instagramu, podelivši fotografiju na kojoj se strasno ljubi sa Čavom.

 

 

U junu ove godine, samo desetak dana nakon objavljivanja pomenutih fotografija, Miloš i Kija su raskinuli nakon čega je novu šansu dao njegovoj i Dušicinoj ljubavi.

(Telegraf)