- Дошло је до непремостивих разлика. Душицу су, по повратку са заједничког одмора, сачекале бројне обавезе око нове сезоне "Задруге 5", због чега су све мање времена проводили заједно. Она је у потпуности била окупирана послом док је Милош морао да се посвети својим обавезама звог чега се готово уопште нису виђали - говори добро обавештен извор и додаје:

 

 

- Управо та раздвојеност одразила се на њихову љубав. Ове околности утицале су и на њихове емоције које су се временом гасиле па су цивилизовано сели, попричали и одлучили да ставе тачку на њихову везу - завршава причу извор.

И Душица и Милош су повукли све заједничке фотографије са својих друштвених мрежа, што је само потврдило да је њиховој вези дошао крај.

 

 

- Тачно је, односно, добро сте чули, Милош и ја више нисмо заједно. Живот иде даље - изјавила је Душица кратко.

Подсетимо се, водитељка и бивши фудбалер отпочели су везу средином 2018. године и након шест месеци пар се разишао. Мало након раскида, одекнула је вест да је Димитријевић упловио у везу са Кристином Кијом Коцкар. Ту информација потврдила је да је ријалити звезда на свом Инстаграму, поделивши фотографију на којој се страсно љуби са Чавом.

 

 

У јуну ове године, само десетак дана након објављивања поменутих фотографија, Милош и Кија су раскинули након чега је нову шансу дао његовој и Душициној љубави.

(Телеграф)