Zorana Jovanović Zoranah je naša najpoznatija blogerka. Ona se na našim prostorima istakla munjevitom brzinom, još dok u Srbiji mnogi nisu znali ni šta je njeno zanimanje zapravo. Objavila je i knjigu koja se rasprodala isto tako velikom brzinom, na kojoj je zaradila mnogo novca.

Zorana uživa u lukzunim putovanjima, raskoši i skupim krpicama, povezuju je sa raznim poznatim facama i fudbalerima i reklo bi se da živi život iz snova. Od bloga, Instagrama i ostalih projekata Zorana kaže da živi veoma lepo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)


Pored odnosa sa momcima, estetskih korekcija, i ostalih detalja iz privatnog života, Zorana je u više navrata javno govorila i o gubicima koje je preživela. Naime, kada je imala 20 godina izgubila je oca, a samo pet godina kasnije i majku…

Zorana je ime dobila po ocu, jer dok je još bila u majčinom stomaku. On je imao izliv krvi u mozak i nije se znalo da li će preživeti. Sa njim kasnije zbog razvoda roditelja nije razgovarala dve godine. Kada je već malo odrasla i shvatila da se nje to ne tiče ponovo je obnovila kontakt sa ocem, koji je preminuo kada je imala samo 20 godina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)


- Bila sam u jako mračnom periodu života kada mi je tata preminuo. Nisam imala mnogo volje da izlazim iz kreveta i trebao mi je neki motiv. U to vreme sam počela da studiram Akademiju Del Luso i htela sam da imam neku vrstu svog CV-a i mojih autfita, i tako je nastao blog. Tada mi nije ni padalo na pamet da to nekada može da bude moj posao. Ali, eto, od 2011. godine imam blog i oko 30.000 pregleda dnevno – pričala je blogerka.

Pet godina kasnije, tačnije kada je imala 25 godina, Zorani je preminula majka koja joj je bila najveći oslonac i podrška. Ono što je rekla, neposredno nakon majčine smrti, razbesnelo je naciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)


- Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ”lakše”. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka – jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek.”

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".