Pevač je jednom prilikom otkrio da je svoju životnu saputnicu zaprosio nakon nedelju dana zabavljanja. On je tada počeo da gradi svoju pevačku karijeru, a Biljana je bila maturantkinja.

-Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – rekao je Pejović svojevremeno u jednoj emisiji.

Foto: N. Skenderija

 

Pejović je priznao i da je zakasnio na sopstveno venčanje.

-Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila – priznao je pevač tada.

Aco ne krije ni to ko je kod njih gazda u kući.

-Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda – iskreno je rekao pevač.

Foto: Milutin Labudović

NJih dvoje venčali su se čim je ona završila srednju školu.

- Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom – rekao je jednom prilikom za Aco.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".