A činilo se da su Marija i Aleksandar Kubura bili idealnom braku. Par je ima i dva sina, Aleksu i Vanju. Spoljne gledano, njihov braj delovao je idilično - perspektivan glumac i mlada i lepa instruktorka fitnesa bili su divan par. Ipak, desilo se nešto što je šokiralo Srbiju, a ponajviše Mariju - Kubura je uhvaćen u preljubi.

Da situacija bude još gora, Marija je za preljubu saznala iz medija, kada je videla fotografije svog supruga koji ljubi mladu koleginicu!

Foto: Jutjub printskrin/linkTV – internet televizija

 

 

Glumac je uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je bila Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak posle šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem. Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije usledio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

Foto: Predrag Mitić/Milena Anđela

 

 

Podsetimo, kada je isplivala priča o Aleksandrovoj prevari, Marija je dugo ćutala, a onda odlučila da progovori:

- LJudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Ostala sam pri tome da nijednu izjavu nisam dala o tome ni tada, pa neka tako i ostane - kazala je Marija tada.

Kubura je, pak, uvek tvrdio u medijima da je sa Marijom ostao u dobrim odnosima.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - pričao je on jednom prilikom i oktrio kako su sinovi Aleksa i Vanja reagovali na razvod.

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome - istakao je on tada.

(Stil)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".