А чинило се да су Марија и Александар Кубура били идеалном браку. Пар је има и два сина, Алексу и Вању. Спољне гледано, њихов брај деловао је идилично - перспективан глумац и млада и лепа инструкторка фитнеса били су диван пар. Ипак, десило се нешто што је шокирало Србију, а понајвише Марију - Кубура је ухваћен у прељуби.

Да ситуација буде још гора, Марија је за прељубу сазнала из медија, када је видела фотографије свог супруга који љуби младу колегиницу!

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

Глумац је усликан како у јавности размењује пољупце са младом продуценткињом. У питању је била Петра Радивојевић са којом је Кубура у том тренутку радио на заједничком пројекту и са којом је наводно био чак три месеца у тајној вези. Марија је о супруговој превари сазнала из медија након што су се у јавности појавиле фотографије на којима се Кубура љуби са Петром и проводи поподне на земунском кеју. Након тог скандала Кубура и Марија нису се оглашавали тим поводом, а онда су се неколико месеци касније појавили заједно на премијери једног филма и наставили да живе заједно и тиме свом браку пружили још једну шансу.

Ипак после шест година поново је дошло до брачне кризе па изгледа да је пар коначно решио да стави тачку на брак и да свако од њих крене својим путем. Тада је Марија усликана у друштву непознатог мушкарца, са којим је у једном ресторану размењивала нежности. Сви су им тада предвиђали развод, али ни тада законски није уследио. Наставили су да живе на истој адреси, донедавно.

Фото: Предраг Митић/Милена Анђела

 

 

Подсетимо, када је испливала прича о Александровој превари, Марија је дуго ћутала, а онда одлучила да проговори:

- Људи су ме критиковали што не придајем томе превише пажње. Много ми више значи да се прича о резултатима, о нечему што смо урадили. Приватно увек оде у неку другу крајност, све је то у данашње време помешано, знам ја то... Остала сам при томе да ниједну изјаву нисам дала о томе ни тада, па нека тако и остане - казала је Марија тада.

Кубура је, пак, увек тврдио у медијима да је са Маријом остао у добрим односима.

- Марија и ја смо у добрим односима, сасвим нормалним и не видим зашто не бисмо били. Увек смо се заједно бавили децом, то радимо и сада кад више нисмо заједно, то је једини логичан и зрео начин да се једна таква ситуација превазиђе - причао је он једном приликом и октрио како су синови Алекса и Вања реаговали на развод.

- Развод родитеља није нарочито ретка појава, такве ствари се дешавају и то се пролази, сматрам да није толико страшно, преживеће. Али не бих много да говорим о томе - истакао је он тада.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".