Kako saznajemo, autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

Andreana Čekić je svojevremeno davala izjave da su kompozitor Saša Lazić i pevač Emir Đulović od nje potraživali novac za koji ona nije čula, pa je poručila da se ne igraju sa njom, tvrdi naš izvor.

"Po estradnim krugovima su svi u toku šta se tu desilo, u pitanju je novac od digitalija. Andreana Čekić je tada bila u jakom lošem životnom periodu, čak se nagađa da je to uradila pod uticajem bivšeg verenika jer navodno postoji snimljen razgovor na kome taj dečko preti Laziću i jasno i otvoreno govori sve o spornoj situaciji", priča blizak izvor i dodaje: "Neki su je nagovarali da nakon raskida sa verenikom "ispegla" tu situaciju, kao i još neke druge u koje je "uvalio" bivši što bi bilo fer prema svim ljudima, ali to nije uradila."
Pozvali smo Lazića koji je poručio:

"Ona je odličan vokal, protiv nje lično nemam ništa, ali mi imamo poslovni problem. Slučaj u vidu nekoliko tužbi je na sudu, ne bih davao nikakve izjave u vezi toga."

Spot za "Cipele" bio je na kanalu Andreana Čekić koji je takođe izbrisan, a potom i ceo taj kanal. Kako saznajemo, Lazić je pesmu dao Aleksandri Bursać koja će je presnimiti takođe u duetu sa Emirom.

Foto: ATA images

 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".