Iako su mnogi i zaboravili na ovu veliku zvezdu nekadašnje Jugoslavije, on je ovom prilikom pokazao da njegov talenat sa godinama nije ništa manji.

Foto: Jutjub printskrin/EX YU ARHIV

 

 

Pevač se pojavio u takmičenju “Nikad nije kasno”, a tadašnji član žirija tog takmičenja Đorđe David kasnije je ispričao da je bio na mukama kada je trebalo da oceni kolegu.

Foto: Jutjub printskrin/Nikad nije kasno

 

 

-To je jedno od najneugodnijih iskustava u mom životu. Znate, ja sam vaspitavan da poštujem autoritete i bogate biografije i onda dođem u situaciju da me Žika pozove u emisiju, da budem u žiriju i na snimanju mi kaže ko su takmičari i pročita mi ime Jovan Rašić. Odmah sam ga pitao: "Da li je moguće da si mi ovo napravio? Da ja budem u žiriju i ocenjujemo da li Jovan dobro peva?". To je najgora stvar koju sam mogao da doživim jer Rašić je za mene muzička veličina, neko ko peva "Daj, daj, istinu mi daj", pesmu koja je "Generaciju 5" probila - ispričao je Đorđe nedavno za "Grandonline" i otkrio da je bio čest gost u Rašićevom domu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Rašić je prvi otpevao veliki hit “Dolazim za pet minuta” i važio je za veliku zvezdu, ali se vremenom povukao iz javnosti i posvetio stomatologiji.

Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da je on otac naše poznate reperke Sajsi MC, a i druga ćerka krenula je njegovim stopama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".