Prema njegovim rečima, prirodno je da ne uočavamo neke znakove za uzbunu kada smo zaljubljeni, a to kasnije može da uzrokuje mnogo problema i razočaranja. Zato smatra da je najbolji način da se to spreči da ih što pre pitate o njihovom prošlom ljubavnom životu.

- Morate ih pitati kako su njihove prošle veze završile ili gde je pošlo naopako - rekao je Ejkon i dodao da je ono što će odgovoriti bolji i tačniji prikaz njihovog pravog karaktera nego ono kako oni sami sebe opisuju i predstavljaju.

- LJudi su skloni tome da se predstave u najboljem svetlu u početku veze - rekao je psiholog.

Brojni pratioci su se složili sa njim i podelili svoja iskustva.

@thedanielacon The first 3 months of going out with someone are often times an illusion. #relationshipadvice #datingadvice #datingadviceforeveryone ♬ Lazy Sunday - Official Sound Studio

- Moj bivši je rekao da ga je bivša devojka okrivila za neveru te su zbog toga raskinuli i očito je bila u pravu jer je posle prevario i mene - rekla je jedna korisnica TikToka.

- Voleo bih da sam to učinio. Obe moje bivše su prikrivene narcisoidne osobe i ono što su radile meni, radile su doslovno svakom svom partneru - dodao je drugi.

- Da, ja sam to učinila. Rekao je da su devojke raskidale s njim jer im nije posvećivao dovoljno vremena i to je razlog zbog kojeg sam i ja juče raskinula s njim - rekla je jedna korisnica koja je očito odnedavno singl.

Ipak, neki komentatori se nisu složili s njim i smatraju da će partneri često lagati kad ih pitate za prethodne ljubavne odnose.

"Nikada neće biti iskreni po tom pitanju", "Lagaće. Upamtite detalje i pitajte ih ponovo o tome za dva meseca", "Šta ako uopšte ne shvataju da lažna priča koju će ispričati (ako će uopšte bilo šta ispričati) može za njih da bude optužujuća?" mišljenja su nekih komentatora.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".