Neki horoskopski znaci mnogo brže primete kada nešto ne ide kako treba u odnosima sa ostalim.

Foto: Profimedia

 

Na prvom mestu su Škorpije.

NJihov detektivski um koji vodi intuicija je neporešiv. Često donesu odluku koja se bazira samo na njihovoj intuiciji. Nemaju potrebu da stvari dokazuju crno na belo već stanu ispred vas i kažu vam. Tada partner ostaje u šoku!  Škorpija priča ceo film kao da je on reditelj!

Device za razliku od Škorpija stvari dokazuju praktično, sa dokazima crno na belo. One nemaju intuiciju ali zato njihov um je savršen. Oko Device sve vidi, zapaža i sve stavlja u jedan mali folder. Precizno ih tumači, obrađuje i tada donosi konačnu odluku. Kada je saopštava, osobu preko puta stavlja u šah-mat poziciju i ostavlja je bez teksta, zatečenu, bez ikakvog prostora za manevrisanje.

Ribe gospodare velikih emotivnih dubina, osećaja, ljubavi. Za razliku od Škorpije i Device one sve “njanjuše” ali srcem! Tu su apsolutni pobednici. Izražene intuicije, doduše ne u meri kao Škorpije, kod Riba ne postoji praktičnost već samo osećaj koji daje srce. One zastanu, ulaze u svoj svet neprikosnovenih i nestraženih dubina, i čekaju… čekaju onaj dubok i jak osećaj koji im kaže, tj. potvrdi sve što misle i osećaju. Izlaze iz svog sveta, mirnim tonom i sa velikom tugom u očima saopštavaju partneru da dalje idu same.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".