Према његовим речима, природно је да не уочавамо неке знакове за узбуну када смо заљубљени, а то касније може да узрокује много проблема и разочарања. Зато сматра да је најбољи начин да се то спречи да их што пре питате о њиховом прошлом љубавном животу.

- Морате их питати како су њихове прошле везе завршиле или где је пошло наопако - рекао је Ејкон и додао да је оно што ће одговорити бољи и тачнији приказ њиховог правог карактера него оно како они сами себе описују и представљају.

- Људи су склони томе да се представе у најбољем светлу у почетку везе - рекао је психолог.

Бројни пратиоци су се сложили са њим и поделили своја искуства.

@thedanielacon The first 3 months of going out with someone are often times an illusion. #relationshipadvice #datingadvice #datingadviceforeveryone ♬ Lazy Sunday - Official Sound Studio

- Мој бивши је рекао да га је бивша девојка окривила за неверу те су због тога раскинули и очито је била у праву јер је после преварио и мене - рекла је једна корисница ТикТока.

- Волео бих да сам то учинио. Обе моје бивше су прикривене нарцисоидне особе и оно што су радиле мени, радиле су дословно сваком свом партнеру - додао је други.

- Да, ја сам то учинила. Рекао је да су девојке раскидале с њим јер им није посвећивао довољно времена и то је разлог због којег сам и ја јуче раскинула с њим - рекла је једна корисница која је очито однедавно сингл.

Ипак, неки коментатори се нису сложили с њим и сматрају да ће партнери често лагати кад их питате за претходне љубавне односе.

"Никада неће бити искрени по том питању", "Лагаће. Упамтите детаље и питајте их поново о томе за два месеца", "Шта ако уопште не схватају да лажна прича коју ће испричати (ако ће уопште било шта испричати) може за њих да буде оптужујућа?" мишљења су неких коментатора.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".