Mada Rada tvrdi da se nikada nije podvrgla estetskim korekcijama, što je među estradnim zvezdama ustaljena praksa, internetom godinama kruži fotografija sa početka njene karijere, iz vremena kada se takmičila u "Zvezdama Granda".

Ova fotka, veruju mnogi, svedoči o tome da je Rada ipak korigovala nos, a da je imala intervenciju na zubima vidljivo je iz aviona.

Kako god bilo, Radini odgovori na pitanja novinara vezana za eventualne estetske operacije zaista su urnebesni!

- Bolje od ovoga nemam, toliko je koliko je pa ga tako upakujem. Nisam nikada razmišljala da ugradim silikone, ali ne brinite, lepo je to sve tu kada se skine. Šta će mi silikoni. Ne treba tu ništa dirati - rekla je Rada jednom prilikom za "Blic".

Foto: V. Danilov

 

- To me svi pitaju toliko puta da ću početi da pitam samu sebe zar mi je nos toliko ružan i šta tu toliko ne valja sa mojim grudima. Međutim, sebe uvek vratim svom starom osećaju i samopouzdanju kojeg imam napretek. Kada bih operisala nos, bila bih savršena i zato ga ne diram - u šali je dodala Manojlovićeva.

Jednom drugom prilikom navela je zaista urnebesan razlog zbog kojeg ne želi da uveća grudi. Skidamo joj kapu za ovaj odgovor:

Foto: V. Danilov

 

- Nemam u planu operaciju grudi jer bih onda skrenula pažnju sa mojih nogu - rekla je Rada u emisiji "Glamur" i dodala: "Vi morate u nešto da gledate. Ja sad kada bih stavila i grudi vi ne biste znali gde ćete pre da gledate, pa bih izazvala konfuziju u vama, kao gledaocima i posmatračima.

Rado, svaka čast!