Мада Рада тврди да се никада није подвргла естетским корекцијама, што је међу естрадним звездама устаљена пракса, интернетом годинама кружи фотографија са почетка њене каријере, из времена када се такмичила у "Звездама Гранда".

Ова фотка, верују многи, сведочи о томе да је Рада ипак кориговала нос, а да је имала интервенцију на зубима видљиво је из авиона.

Како год било, Радини одговори на питања новинара везана за евентуалне естетске операције заиста су урнебесни!

- Боље од овога немам, толико је колико је па га тако упакујем. Нисам никада размишљала да уградим силиконе, али не брините, лепо је то све ту када се скине. Шта ће ми силикони. Не треба ту ништа дирати - рекла је Рада једном приликом за "Блиц".

Фото: В. Данилов

 

- То ме сви питају толико пута да ћу почети да питам саму себе зар ми је нос толико ружан и шта ту толико не ваља са мојим грудима. Међутим, себе увек вратим свом старом осећају и самопоуздању којег имам напретек. Када бих оперисала нос, била бих савршена и зато га не дирам - у шали је додала Манојловићева.

Једном другом приликом навела је заиста урнебесан разлог због којег не жели да увећа груди. Скидамо јој капу за овај одговор:

Фото: В. Данилов

 

- Немам у плану операцију груди јер бих онда скренула пажњу са мојих ногу - рекла је Рада у емисији "Гламур" и додала: "Ви морате у нешто да гледате. Ја сад када бих ставила и груди ви не бисте знали где ћете пре да гледате, па бих изазвала конфузију у вама, као гледаоцима и посматрачима.

Радо, свака част!