Sve što treba da učinite jeste da uzmete komad papirnatog ubrusa ili salvete (toaletni papir je premekan i prebrzo bi se raspao), savijete ga i staviti na fugne. Nakon što ste to učinili, sve što treba da učinite jeste da prelijete ubrus sa malo izbeljivača i ostavite da se natapa do 60 minuta.

Nakon što podignete ubrus, plesan jednostavno nestaje, tvrdi se u snimku. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki baš i nisu uvereni.

- Nikad nisam verovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako srećan, molim vas, pokušajte - komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: - Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno deluje.

Međutim, treći je napisao: - Ovo neće rešiti problem. Izbeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plesan vrati svaki put će biti sve gore.

Umesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korištenje alkoholnog sirćeta umesto izbeljivača, što zvuči kao malo nežnije rešenje.

- Upotrebite sodu bikarbonu i izbeljivač za nanošenje paste i isperite posle 30 minuta, zahvalite mi kasnije - predložio je drugi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".