Podelivši svoju priču anonimno, žena je rekla da ona i suprug trenutno čekaju prvo dete, a iako je on dosad bio "sjajan muž", stvari su se promenile sada kada im je dete na putu. On je otvoreno priznao da misli da je njezino telo "odvratno".

- Zaista sam se borila sa svojim samopouzdanjem tokom trudnoće i osećam se kao da sam sinoć pala na najniži nivo kada sam zaspala uplakana. Svog muža poznajem više od 10 godina i on se mnogo šali. Uvek je bio pristojan i sjajan muž, tako da su me ovi komentari poslednjih nekoliko meseci stvarno šokirali - započela je u objavi.

Tokom poslednjih nekoliko meseci davao je neke komentare koji su povredili njena osećanje i samopoštovanje jer on iskreno smatra da je njeno tijelo sada neprivlačno.

Foto: Profimedia

 

 

Buduća majka, koja je u 34. nedelji trudnoće, rekla je da je njen suprug više ne smatra privlačnom i da se boji kako će reagovati na njeno telo posle porođaja.

- Rekao mi je da moja zadnjica gubi oblik i primetio je da su mi leđa malo deblja. U osnovi je rekao da više nisam privlačna s leđa. Da jedva čeka da vratim svoje telo. Do sada mi stvarno nije smetalo moje trudničko telo. Sada se jednostavno osećam užasno i grozno i ​​užasnuto koliko će on biti uzrujan mojim postnatalnim telom - zaključila je.

I od drugih korisnika društvenih mreža dobila je ogromnu podršku, a mnogi su je uveravali da su komentari njenog muža podli.

"Zaslužujete bolje, toliko bolje. Stomak vam nije odvratan, on trenutno hrani i štiti vaše nerođeno dete", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "NJegovo ponaša je užasno, iskreno. Vi to ne zaslužujete. Vaše trudno telo je lepo zbog čuda života koje stvara! Vaše telo toliko radi i ovakvi komentari su apsolutno nepotrebni i potpuno okrutni."

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".